Bij Teamkleding.nl BV staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Vandaar dat wij u zo goed mogelijk willen informeren over wie wij zijn, onze manier van werken, en welke mogelijkheden wij bieden met betrekking tot bestellen, betalen en verzenden. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft. Toch nog een vraag? klik dan op "contact" en vul het contactformulier in of bel of e-mail ons met uw vraag of opmerking en wij helpen u graag verder.

Op al onze diensten is ons privacybeleid van toepassing. Lees deze zorgvuldig door. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

U kunt bij Teamkleding.nl voor verschillende verzendopties kiezen, afhankelijk van waar u woont. Zo kunt u kiezen om het pakket op te halen bij een DHL Servicepoint, thuis laten bezorgen, of afhalen in stein. Verzenden naar het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden.

Bij Teamkleding.nl kunt u als een artikel niet naar wens is deze altijd binnen 14 dagen retourneren. U krijgt dan uw aankoopbedrag en verzendkosten van de bestelling terug. Hier leest u alles over de voorwaarden en de routerprocedure van Teamkleding.nl.

U kunt bij ons op verschillende manieren uw bestelling betalen. De meest handige manier is met iDeal. Daarnaast kunt u ook vooruitbetalen per bank, en voor verenigingen, stichtingen, bedrijven of instellingen is het mogelijk om de mogelijkheid tot "betaling op rekening" aan te vragen. Kijk snel verder voor meer informatie over de betalingsmogelijkheden.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, wij zijn telefonisch bereikbaar, u kunt het contactformulier invullen, of u stuurt ons een e-mailtje. Voor al onze contactgegevens klikt u hier door.

Logo's voor de bedrukking van de bekleding dienen per e-mail aangeleverd te worden onder vermelding van het ordernummer. De logo's dienen in vector afbeelding aangeleverd te worden in PDF of EPS formaat.

Meer informatie...

  • Hoe lang is de levertijd van mijn bestelling?
  • Kan ik mijn bestelling zelf ophalen?
  • Retourneren
  • Garantie
  • Product op zicht krijgen
  • Hoe kan ik betalen bij Teamkleding.nl?
  • Wat zijn de verzendkosten?

Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Lees deze zorgvuldig door. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Gratis verzending

Wij betalen voor u de verzendkosten binnen nederland bij een order vanaf € 110,- !!

ideal

Teamkleding op maat!